28 Haziran 2011 Salı

ECE AYMER'le İstanbul buluşması daveti

merhabalar ,
sizlere çok güzel bir müjdeyi vermek istiyorum.Benim gibi sevgili ECE AYMER hayranı olanların,
Ece'yi yakından tanımak istediklerini çok iyi biliyorum.Allahtan ben şanslıyım ki,bu tanışmayı ve beraber zaman geçirebilmeyi çok az da olsa başarabildim.Neyse lafı çok uzatmayalım derim.....
8 temmuzda ECE İstanbul'da olacak ve sanırım 3 gün kadar kalacak.Bu zaman içinde  biz
blogger ve facebook arkadaşlarına 1 günlük workshop ayarlıyacak.Tam yer ve kesin tarih belli olur olmaz ben de bloğumdan duyurucam.Ama asıl vazife sevgili Marifetli periye ait......Ben de sevgili arkadaşıma desteklerimi esirgemicem tabikiiii........Sizler şimdiden bu 3 gününüzü boş tutunuz lütfen.....
hepinizi öpüyorum

8 yorum:

yasmin dedi ki...

ayy bana haber vermezseniz düşer bayılırım..:)) arkadaşlar sizlerle bir saat bile paylaşsam çok hoşuma gider..ben ataşehirdeyim.nereye olsa gelirim..allah izin verirse,bekliyorummmmmm..:))

Nalan Ünal dedi ki...

3 değil 5 günümü de boş bırakabilirim, yeterki gelsin:) Sizlerle ilk kez yüz yüze görüşecek olmak da ayrıca keyifli olacak.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Ece halabana kesinbirşey söylemediği için ben de beklemedeyim. En son mesaj gönderdim. Bana Semih Yener'i arayacağınısöyledi ama ondan sonra neler oldu, arayabildi mi bilmiyorum.

Merak etme Yasmin'cim, herkesin duymasını sağlayacağım:) Umarım seninle de tanışabiliriz:)

atolyenott dedi ki...

hem ece hemde seninle( komşu sayılırız) tanışmak için gelmeye çalışırım. tarih için blogunu takip edicem. sevgiler .)

ebru dedi ki...

Yasasin Yasasin!! Sabirsizlikla bekliyorum!!! Sizlerle tanismayi da tabi :)

Fidan Başaran dedi ki...

Arkadaşlar bloğumu takip ederseniz,tüm detaylardan yakın zamanda haberdar olursunuz.Bugün aradım Ece'yi fakat meşguldü.Kendisi dönecek bana.
Konuşunca eğer yer ve tarih kesinleşmişse yayınlarım hemen.
ben de herkesle tanışmayı çok isterim.

Elmas Kalkanlı dedi ki...

Fidoş merhabalar, nasılsın uzun zamandan sonra:) Az önce Ece hanımın facebookundan gördüm cumartesi bakırköyde olacakmış. Ben cçtesi sabah sınava (KPSS) gireceğim ama saat 12 yada 13 gibi orada olmayı istiyorum. Seninde geleceğini düşünüyorum. Çok istiyorum orada olmayı. Umarım bir aksilik olmaz da görüşebilirz. Nasıl mutlu oldum bilemezsin. Koşa koşa sana geldim yorum yazmaya :)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Fidoş'cum, ayrıntıları yazdımben de blogumda. Liste oluşturmaya başlıyoruz. Herkes duyurabilirse daha çok kişiye ulaşırız. Sık sık da güncelleyelim diyorum. Fotoğrafı da alabilirsin:)

http://chicolatta.blogspot.com/2011/07/ece-aymer-istanbula-geliyor.html