7 Mart 2014 Cuma

PORLAND kadınlar günü indirimi

PORLAND MAĞAZALARINDA BİR İLK!
8 - 9 Mart'ta Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Tüm Ürünlerde NET %50 İNDİRİM!
Porselende tasarım ve üretim lideri Porland’dan Dünya Kadınlar Günü’ne özel anlamlı kutlama… Ülke çapında 18 mağazasında ilk kez tüm ürünlerde net %50 indirim fırsatı sunan Porland, 8 – 9 Mart tarihlerinde özellikle kadın müşterilerini mağazalarına davet ediyor. 
Porland, müşterilerinin uzun zamandır beklediği bu indirim ile yeni sezon ürünlerinde alışveriş keyfi ve mevcut koleksiyonlara ait eksik parçaları tamamlama avantajı sunuyor. 
Sınırsız hediye seçeneği ile hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu edeceğiniz bu kampanya Porland mağazalarında sadece 2 gün geçerli olacak!
Porland, indirimli ürünleriyle birbirinden şık ve eğlenceli sofralar hazırlamak için, sizleri Porland mağazalarında bekliyor: Ankara Gülveren, Forum Ankara AVM, Antalya Aspendos Bulvarı, Bilecik Fabrika Satış Mağazası, Bursa Kent Meydanı AVM, Eskişehir, İstanbul Ataköy Plus AVM, İstanbul Beylikdüzü Perla Vista AVM, İstanbul Şişli Cevahir AVM, İstanbul Kozyatağı, İstanbul Selamiçeşme, İzmir Forum Bornova AVM, İzmir Pınarbaşı, Kocaeli Gebze, Samsun Lovelet AVM ve Kayseri BYZ Garage AVM
Porland tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor! 

Hiç yorum yok: